Blog Content

Home – Blog Content

Kendi Sesinizi Kullanarak Tüm Dillerde Konuşmanızı Sağlayan Yapay Zekâ Sistemi Geliştirildi

GalaxyVoiceAI isimli bir girişim, küresel dil engellerini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir proje geliştiriyor. Şirketin sistemi, yapay zekânın yardımıyla kendi sesinizi kullanarak tüm dillerde konuşmanızı sağlıyor.

Yapay zekâ, günlük hayatımızın her alanına girmiş durumda. Bu nedenle de her gün farklı sorunları çözmeye odaklanan yepyeni bir yapay zekâ girişiminin ortaya çıktığını görüyoruz. GalaxyVoiceAI isimli şirket de bunlardan biri.

 

GalaxyVoiceAI, insanlık tarihinin çok uzun zamandır devam eden ve farklı dillerde konuşmamız nedeniyle ortaya çıkan iletişim sorununu yapay zekâyla çözmeyi amaçlıyor. 

2 Comments

  • Aliquid aperiam dolor ut nihil perspiciatis. Sit qui quod asperiores magnam vel quia ut. Necessitatibus eaque odio labore cumque suscipit maxime. In vitae fuga quasi at debitis nemo enim. Voluptas dolor saepe laudantium eos laboriosam.

  • Ipsa voluptatem voluptatem suscipit qui reprehenderit. Accusamus facere placeat ipsa. iusto explicabo eaque in ad incidunt Reprehenderit facilis delectus aut. Tenetur error minus illum laboriosam soluta Voluptas quod libero. Nostrum eius libero inventore dolorem laudantium. Voluptatibus voluptatibus est voluptatibus pariatur voluptatem. fugit est

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yapay zekaya yükleniyoruz..

Hizmetlerimiz

S.S.S.

Gizlilik Politakası

Hizmet Sözleşmesi

Ekip

İletişim

Kurumsal

Hakkımızda

Ürünlerimiz

Kampanyalar

Fiyatlandırma

Son Haberler

Tüm Hakları Saklıdır © 2022 BATUHANOĞLU YAZILIM